12 september 2014: Inspirerende en culinaire bijeenkomst

Vrijdag 12 september a.s. organiseert de OZL een inspirerende en culinaire bijeenkomst. Om 16.00 uur nemen we een Kijkje in de Keuken bij Personeelsned aan de Tesselschadestraat 8c. Waarna we aansluitend naar Ljouwert Culinair op het Oldehoofsterkerkhof gaan om te proeven van het aanbod van vele Leeuwarder restaurants.

Aanmelding voor deze combinatie-bijeenkomst kan via info@zakenhartleeuwarden.nl. Wil je dat uiterlijk 8 september doen svp?

Kijkje in de Keuken: Workshop Personeelsned “Van gestampte naar gekleurde muisjes”

image001Personeelsned heeft het afgelopen jaar de Werkpleziercoach ontwikkeld. Werkpleziercoach ziet het als haar taak om de thema’s Werk en Plezier met elkaar te verbinden en onder een breed publiek onder de aandacht te brengen. Daarom komt u ons tegen!

Werkplezier coachWe zien er dan ook naar uit om de workshop “Van gestampte naar gekleurde muisjes” te verzorgen. Deze workshop is bedoeld voor zowel werknemer als leidinggevende. Of je nu werkgever bent, leidinggevende of teamleider, dat maakt niet uit!

Tijdens deze interactieve workshop gaan we op zoek naar wat het belang is van betrokken en passievolle medewerkers. Vervolgens onderzoeken we welke rol de leidinggevende hierin heeft en welke invloed we zelf hebben om meer bevlogen aan het werk te gaan.

Op een inspirerende manier wordt de visie op leidinggeven onder de loep genomen en wordt een bewustwording gecreëerd. Tijdens de workshop zult u erachter komen dat de sleutel tot de ‘verbonden & passievolle’ medewerker vaak ergens anders ligt dan je op voorhand zou denken…

Ljouwert Culinair

Na afloop van het Kijkje in de Keuken bij Personeelsned gaan we rond 17.15 uur naar onze stand bij Ljouwert Culinair, waar we ons tegoed kunnen doen aan de lekkernijen die culinair Leeuwarden ons te bieden heeft.