Contact & Downloads

Vragen? Of toe aan een goed zakelijk gesprek?

Heeft u vragen? of wil je gewoon eens kennismaken? Neem dan contact met ons op.

Contact - veelgesteldevragen

 • In welk gebied zit Ondernemersvereniging Zakenhart Leeuwarden

  OZL, is de verenging voor ondernemers, westelijk van het centrum, tussen Heliconweg en Sophialaan en tussen Harlingerstraatweg en Harlingervaart. OZL is een gebiedsvereniging hetgeen betekent dat wij gesprekspartner zijn voor de gemeente betreffende alle ondernemerszaken die spelen in ons werkgebied. OZL is ook de vereniging die besluit over het gebied gebonden budget van het Leeuwarder Ondernemersfonds. U draagt daar als ondernemer via de onroerend goed belasting aan bij.

 • Wat voor vouchers biedt Ondernemersvereniging Zakenhart Leeuwarden

  Een van de doelstellingen van onze vereniging is om ondernemers in ons werkgebied waar mogelijk zaken met elkaar te laten doen. Daarvoor moeten ze elkaar kennen en moeten ze ook elkaars business kennen. De vereniging stimuleert dit door leden te vragen aan de andere leden een eenmalige of jaarlijkse voucher beschikbaar te stellen. Dit geeft concrete waarde aan het lidmaatschap, maar is ook een mogelijkheid om producten, diensten of activiteiten onder de aandacht te brengen.

  De vouchers kun je downloaden op de pagina leden

 • Hoe kan ik lid worden?

  Bent u werkzaam in het werkgebied van Ondernemersvereniging Zakenhart Leeuwarden meld u dan aan als lid van de vereniging. Vul het formulier in en wij nemen binnen een aantal dagen contact met u op.

Kunnen wij u ergens over adviseren? Of heeft u een vraag?

Stuur ons geheel vrijblijvend een bericht. Dan gaan we samen kijken naar een passende oplossing.

Albert van der Zee (Voorzitter)
AZ High Performance
06 - 108 344 62